Esteettinen hammashoito

Varaa aika netistä

Soita numeroon ja varaa aika

Esteettinen hammashoito auttaa, jos jokin häiritsee hymyssäsi sinua ja haluat kauniit hampaat ja kauniin hymyn. Häiritsevä seikka hymyssä voi vaikuttaa ensivaikutelmaan ja pahimmillaan itsetuntoon. Ongelmana voi olla esim. hampaiden väri tai asento. Hymyssä saa näkyä oma persoona. Esteettisellä hoidolla korjataan vain häiritsevät piirteet. Suun alueen tulehdukset on kuitenkin hoidettava ennen esteettistä hoitoa. On myös muistettava, ettei esteettisiä ongelmia korjata purennan toiminnallisuuden kustannuksella.

Kaunis hymy ja terve suu

Esteettisessä hammashoidossa kaiken lähtökohtana on terve suu. Kun suu on terve, voidaan lähteä parantamaan yleisilmettä. Tärkein osa esteettisessä hoidossa on hyvä kotihoito, johon kuuluu säännöllinen ja oikeilla välineillä suoritettu hampaiden puhdistus. Suuhygienisti ja hammaslääkäri neuvovat sinulle sopivimmat puhdistusvälineet ja harjaustekniikan. Suussa olevat tulehdukset on hoidettava ennen esteettisen hoidon suunnittelua. Tällöin hoidon tulokset saadaan säilymään.

Vaikutus itsetuntoon

Kaunis hymy antaa hyvän ensivaikutelman. Oma itsetunto ja itseluottamus kohentuvat merkittävästi, kun hampaiden ulkonäkövirheet korjataan. Puhtaat, terveet ja vaaleat hampaat huomataan niin työmarkkinoilla kuin muissakin sosiaalisissa tilanteissa. Anna itsellesi lupa näyttää edustava ja kaunis hymysi jo ensikohtaamisella.

Kurtenia Hammaslääkäreillä on tavoitteena saada asiakkailleen terve suu ja luonnollisen kaunis hymy. Varaa aika vastaanotollemme, niin voimme suunnitella sinun hoitosi yksilölliset toiveesi huomioiden.

Hoitomenetelmät

  1. Hampaiden vaalentaminen valkaisemalla hampaat joko hammaslääkärin vastaanotolla tai kotona
  2. Hampaiden laminointi (hammaskuoret tai posliinikuoret)
  3. Asentovirheiden korjaaminen oikomalla, laminaateilla tai kruunuilla
  4. Värjääntyneiden ja tummien paikkojen vaihtaminen hampaanvärisiin
  5. Hampaan muodon korjaaminen laminaatilla tai muovilla
  6. Puuttuvan hampaan tai puuttuvien hampaiden korvaaminen implantilla, sillalla tai irtoproteesilla
  7. Ienleikkaukset ikenen muotoilua varten
Jaa artikkeli