ClearCorrect

ClearCorrect on Suomessa uusi oikomishoitomenetelmä aikuisille. Se on yksinkertainen ja tehokas tapa oikoa hampaita. Kiinteitä “rautoja” ei tarvitse enää välttämättä käyttää kuin haastavimmissa oikomistapauksissa. ClearCorrect-menetelmässä käytetään hampaiden oikomiseen kalvoja, joita vaihdetaan oikomishoidon edetessä n. kahden viikon välein. Oikomiskalvot eivät peitä hymyäsi eikä moni edes huomaa, että sinulla on oikomishoito meneillään.  Oikomiskalvot voi ottaa pois silloin kuin haluat tai kun syöt. Suositamme kuitenkin pitämään kalvoja vuorokaudessa vähintään 22 tuntia.

 

Miten ClearCorrect -menetelmä toimii?

Sinä ja hammaslääkärisi arvioitte yhdessä toiveitasi ja tavoitteitasi hampaiden oikomisen suhteen. Tämän jälkeen hampaistosi skannataan 3-D skannerilla. Kasvot, profiili ja purenta valokuvataan sekä otetaan kokoleuan röngenkuva. Jos purentasi voidaan korjata ClearCorrect-kalvoilla, tilataan yksilölliset kalvot suunnitelman mukaisesti ja hoito voidaan aloittaa.

 

Katso video ClerCorrectista kuinka se toimii:

ClearCorrect on saavuttanut yli 94% asiakastyytyväisyyden vuodesta 2006 lähtien.

Voit varata ajan ilmaiseen arvioon hammaslääkärille ja tiedustella häneltä tämän tai jonkun toisen oikomishoidon sopivuutta sinulle. Linkki ajanvaraukseen.