Clear Correct

Varaa aika netistä

Soita numeroon ja varaa aika

ClearCorrect on Suomessa uusi oikomishoitomenetelmä aikuisille. Se on yksinkertainen ja tehokas tapa oikoa hampaita. Kiinteitä ”rautoja” ei tarvitse enää välttämättä käyttää kuin haastavimmissa oikomistapauksissa. Menetelmässä hampaiden oikomiseen käytetään kalvoja, joita vaihdetaan oikomishoidon edetessä noin kahden viikon välein. Clear Correct -oikomiskalvot eivät peitä hymyäsi, eikä moni edes huomaa, että sinulla on oikomishoito meneillään.  Oikomiskalvot voidaan ottaa pois esimerkiksi syödessä. Suositamme kuitenkin pitämään kalvoja vähintään 22 tuntia vuorokaudessa.

Miten menetelmä toimii?

Sinä ja hammaslääkärisi arvioitte yhdessä toiveitasi ja tavoitteitasi hampaiden oikomisen suhteen. Tämän jälkeen hampaistosi skannataan 3D-skannerilla. Kasvot, profiili ja purenta valokuvataan. Lisäksi otetaan panoraamaröntgenkuva. Jos purentasi voidaan korjata ClearCorrect -menetelmällä, tilataan yksilölliset kalvot suunnitelman mukaisesti ja hoito voidaan aloittaa.

Alla video ClearCorrectista ja siitä, kuinka se toimii:

ClearCorrect -oikomisen hinta

ClearCorrect on saavuttanut yli 94% asiakastyytyväisyyden vuodesta 2006 lähtien.

Oikomisen hinta alkaen 1395 euroa. Voit varata ajan ilmaiseen arvioon hammaslääkärille. Arviokäynnillä selvitetään tämän tai jonkin toisen oikomishoidon sopivuus juuri Sinulle. Arviokäynnillä hammaslääkäri Liisa Neitiniemi laskee myös hinta-arvion oikomishoidollesi. Ajanvaraukseen tästä.

Jaa artikkeli