Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat:

AVOIN HAMMASHAMMASLÄÄKÄRIN TYÖPAIKKA 01.09.2022 tai sop. mukaan.

AVOIN SUUHYGIENISTIN TYÖPAIKKA, ÄITIYSLOMASIJAISUUS 01.11.2022 tai sop. mukaan.

 

Kurtenia Hammaslääkärit on viiden hoitohuoneen klinikka Vaasan keskustassa. Etsimme mukavaan joukkoomme hammaslääkäriä ja suuhygienistiä

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja uniikin työympäristön Jugend -talossa viihtyisissä ja ainutlaatuisissa työtiloissa. Tule tutustumaan ja ihastumaan uuteen työpaikkaasi. Saat tulla työskentelemään ja oppimaan lisää osaavaan, mukavaan ja nuorekkaaseen työyhteisöömme.

 

HAMMASLÄÄKÄRI

Pitkään toimineen hammaslääkärin eläkkeelle jäämisen vuoksi etsimme palvelukseemme täysipäiväistä hammaslääkäriä. Tarvittaessa voimme sopia myös lyhyempää viikkotyömäärää. Potilaita riittää kuitenkin merkittävän ansiotason luomiselle. Voimme sopia kiinteän tai provisiopohjaisen palkkauksen. Saat lisäksi sairaanhoitovakuutuksen sekä monia muita henkilöstöetuja.

Edellytyksenä tehtävään on Suomessa hyväksytty hammaslääkärin tutkinto ja jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä.

Toivomme sujuvan suomen kielen taidon lisäksi reipasta ja oma-aloitteista työotetta ja loistavaa asennetta.

Työt alkaisivat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin keskustellaan.

 

Lähetä hakemukset ja kysy lisää Aku Isokangas 050 4121 900 aku.isokangas@icloud.com tai Kurtenia Hammaslääkärit, Hovioikeudenpuistikko 11 A 2, 65100 Vaasa.

 

Ilmianna itsesi tai ystäväsi 

  Tai aku.isokangas@icloud.com. Hakemukset ja CV:t voi lähettää osoitteeseen Kurtenia Hammaslääkärit, Hovioikeudenpuistikko 11 A 2, 65100 VAASA tai yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.

   

  SUUHYGIENISTI

  Tarjoamme sinulle viihtyisän ja uniikin työympäristön.

  Edellytyksenä tehtävään on Suomessa hyväksytty suuhygienistin tutkinto ja jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä on äitiyslomansijaisuus, mutta saat kilpailukykyisen palkan sekä pääset nauttimaan bonusjärjestelmän eduista.

  Toivomme sujuvan suomen kielen taidon lisäksi reipasta ja oma-aloitteista työotetta ja loistavaa asennetta. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

  Työ alkaisi 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. 

  Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin keskustellaan.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää Aku Isokangas 0504121900 tai aku.isokangas@icloud.com. Hakemukset osoitteeseen liisa.neitiniemi@fimnet.fi tai Kurtenian Hammaslääkärit, Hovioikeudenpuistikko 11 A 2, 65100 Vaasa.

   

  Ilmianna itsesi tai ystäväsi 

   Tai aku.isokangas@icloud.com. Hakemukset ja CV:t voi lähettää osoitteeseen Kurtenia Hammaslääkärit, Hovioikeudenpuistikko 11 A 2, 65100 VAASA tai yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen.