Koronavirukseen liittyvät toimintaohjeet vastaanotollamme

On tärkeää huolehtia myös suun terveydestä poikkeusaikana. Olemme auki normaalisti ja noudatamme voimassaolevia viranomaismääräyksiä: voit tulla vastaanotollemme turvallisin mielin.

Sosiaali- ja Terveysministeriön ohje, päivitetty 1.6.2020: yli 70-vuotiaat ja riskiryhmiin kuuluvat voivat tulla nyt vastaanotollemme. Olemme tehneet teille eritysjärjestelyitä.

Seuraava ohje koskee kaikkia asiakasryhmiä

Mikäli sinulla on edes lieviä hengitystieinfektion oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, lepää ja sairasta rauhassa kotona. Pysyttele kotona, kunnes oireet loppuvat ja takana on yksi oireeton päivä. Voit soittaa ajanvarausnumeroomme 06 357 8640 ja pyytää siirtämään aikasi uuteen ajankohtaan. Myös 14 vrk:n sisällä ulkomailta palanneiden tulee siirtää aikansa myöhempään ajankohtaan.

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Pese käsiäsi usein haalealla vedellä ja saippualla.

Noudata näitä ohjeita myös tullessasi vastaanotollemme. Vastaanotollamme on käytettävissä käsihuuhdetta ja kertakäyttöisiä nenäliinoja.

Olemme harventaneet istuinten määrää, jotta asiakkaat voivat odottaa turvallisesti suositellun suoajetäisyyden päässä toisistaan. Lisäksi desinfioimme odotustilan kosketuspinnat jokaisen potilaan jälkeen.

Tervetuloa!